Вітаю вас в блозі Вікторії Демченко, вчителя основ здоров'я ЗЗСО № 5 м. Токмака Запорізької області.
Сподіваюсь, що на сторінках блогу ви знайдете багато цікавої та корисної інформації.

04/11/2015


Педагогічний бестселер- уперше українською мовою

Ця книга-методика адресована вчителям-практикам та методистам незалежно від предметної спеціалізації. 




Анатолій Олександрович Гін — фахівець та майстер ТРВЗ, педагог. Генеральний директор Автономної некомерційної організації сприяння інноваціям «ТРИЗ-профи». Віце-президент Міжнародної громадської Асоціації професійних викладачів, розробників і користувачів теорії розв’язання винахідницьких задач (ТРВЗ) з питань освіти. Засновник і науковий керівник міжнародної Лабораторії освітніх технологій «Освіта для Нової Ери». Автор книги «Прийоми педагогічної техніки»

Ця книга-методика адресована вчителям-практикам та методистам незалежно від предметної спеціалізації. У ній містяться апробовані і чітко сформульовані прийоми управління класом, підтримання дисципліни і уваги; технологія організації традиційних і нетрадиційних форм роботи на уроці, взаємодопомоги учнів; прийоми забезпечення ефективної перевірки знань і т. п., а також дидактичні прийоми; як зацікавити учнів лекцією, не нудно повторити основний матеріал теми, підтримати інтерес до навчальної проблеми, навчити грамотно будувати свою промову при відповіді та ін. Крім того, в ній розкриті прийоми організації праці вчителя.Книга, яка принципово відрізняється від традиційних видань з педагогіки та методики викладання. Читати її легко , легко трансформувати її інформаційне наповнення в практичні дії на уроці.
Автор декларує свободу вибору – і вчитель може цим скористатися – кожен візьме для себе те, що йому здається прийнятним , ефективним.або цікавим.

Ця книга захоплює з першої сторінки , ви прочитаєте цю книгу на одному подиху . Сторінки книги містять незвичайний погляд на такі звичайні речі , як урок , домашнє завдання , опитування , оцінювання. Це подорож звичайним уроком , у звичайній школі , зі звичайними дітьми. Майже сотня методичних прийомів для уроку ! Таких простих і таких несподіваних та цікавих ! Тож вирушаймо разом до захопливих відкриттів на звичайному уроці!
 Одже, перлинки педагогічної техніки. Переглянути


Немає коментарів:

Дописати коментар